همه چیز در مورد آموزش و تکثیر زالو

آموزش و تکثیر زالو

دلیل این که علاقه به آموزش و تکثیر زالو و ایجاد مزارع زالو نیز افزایش یافته است نیز به خاطر این مزایای متعدد است و بنابراین این حرفه می تواند یک کسب و کار سودآور باشد. در کنار روش هایی چون حجامت ، زالو درمانی نیز از قدیم مورد توجه بوده است و با توجه به رویکرد مجدد به طب سنتی این روش ها باز مورد توجه قرار گرفته است.

با توجه به مطالعات انجام شده، زالو ها در مصارف بهداشتی و تهیه لوازم آرایشی به کار می روند. در درمان های سنتی، در نتیجه مکیدن خون بیمار توسط زالو، فرد از درد مفاصل، سر درد و .. رهایی پیدا می کند. روغن زالو هم به عنوان یک ماده ی افزایش دهنده توانایی جنسی مردان، شناخته شده است.

در هند، روغن زالو به عنوان یک ماده موثر در جلوگیری از ریزش مو استفاده می شود. این ماده در حال حاضر در امریکا و بسیاری از کشورها برای اهداف درمانی استفاده می شود. برای جلوگیری از گسترش هر نوع بیماری، زالوها فقط بر روی همان بیمار مورد استفاده قرار می گیرند.

آموزش و تکثیر زالو

به همین دلیل نیاز به آموزش و تکثیر زالو بیشتر شده و کارآفرینان هر روز بیشتر و بیشتر در معرض فعالیت تجاری مزرعه زالو قرار می گیرند. به علاوه ایجاد این مزارع ضروری است چون با این حجم مصرف قطعا زالو ها منقرض خواهند شد. زمانی که زالوها توسط بیمارستان ها و کلینیک ها خریداری می شوند، سرمایه ای که یک کارآفرین در ابتدای کار گذاشته است باز گشته و او می تواند با ادامه کار در مزرعه خود را به سود دهی برساند.

در یک مزرعه زالو چیزی که بسیار اهمیت دارد دانش بیشتر است تا داشتن سرمایه و پول بیشتر برای کار، به این دلیل که عامل اصلی برای اطمینان از موفقیت، دانش در مورد حوزه کاری است.

آموزش و تکثیر زالو

برای آموزش و تکثیر زالو در یک مزرعه، عوامل متعددی، باید مورد توجه قرار گیرد تا نیازهای زالوها برآورده شود. یکی از عواملی که باید به آن ها توجه شود، کیفیت آب و درجه حرارت آبی است که در آن زالو نگهداری می شود. برای اطمینان از این که زالوها طول عمر بیشتری دارند، نباید آن ها را در آب کلر دار قرار دهید. بهترین گزینه استفاده از آب بدون کلر یا آب چشمه است.

آب باید با محیط زندگی زالوها مطابقت داشته باشد، بنابراین آب مقطر خالص نیز برای آن ها نباید استفاده شود. درجه حرارت آب و محیطی که زالو در آن نگهداری می شود باید متعادل باشد به این معنی که آن ها باید در آب سرد نگهداری شوند و این محیط هم باید تمیز باشد بنابراین باید همیشه مراقب تمیز بودن و دمای مناسب آب بود.

آموزش و تکثیر زالو های طبی

به طور مستمر باید آب چک شود و اگر کثیف بود تعویض شود. ولی از آن جایی که تغیرات ناگهانی محیطی مانند درجه حرارت آب و همچنین دی اچ و پی اچ آب باعث می شود تا حیات زالوها به مخاطره بیافتد باید بسیار مراقب بود. بنابراین اگر دستگاهی آب را تصفیه نمی کند، باید هر بار یک چهارم یا حداکثر نیمی از آب را تعویض کرد. بهترین زمان برای این کار یک رو درمیان است.

شما همچنین باید در نظر یگیرید که حتی آب و هوایی که در آن شما زالو ها را به کلینیک بیمارستان ارسال می کنید نیز اهمیت دارد.

دمای مناسب برای آبی که زالو در آن نگهداری می شود نیز باید بین پنج تا حداکثر پانزده درجه سانتی گراد باشد. اگر در ماه هایی که زالو تکثیر انجام می دهد، آب خیلی سرد باشد، خوب نیست و زالو از این کار امتناع می کند. اما حداکثر دما در این مدت نیز نباید بیش از بیست درجه سانتی گراد باشد، زیرا زالو ها به گرما بسیار حساس هستند. زمان تولید مثل زالو ها معمولا از اواخر بهار (اوایل خرداد) تا اواخر تابستان (اواسط شهریور) می باشد.

برای موفقیت در پررش زالو ایجاد یک محیط طبیعی به عنوان زیستگاه این موجود برای مزرعه زالو، می تواند یکی از عوامل موفقیت در این راه باشد. با این حال می توان از حوضچه های طبیعی، یک آکواریوم بزرگ، حوضچه های کوچک در فضای باز، مخازن پلاستیکی و .. استفاده کرد. اما طرف نظر از این که چه محلی را برای آن ها انتخاب می کنیم باید مطمئن شویم که آن ها امکان فرار کردن از این محیط را ندارند.

این جانوران به خاطر حالت ارتجاعی بدنشان، کاملا راحت می توانند از سوراخ های خیلی ریز هم عبور کنند پس باید درب ظرف را ببندیم و برای این که هوا بتواند وارد ظرف شود سوراخ ها باید بسیار بسیار ریز باشد تا فقط هوا وارد شود و زالو امکان خروج نداشته باشد. در محیط های بزرگ نیز نباید حوزچه ها را از آب پر کرد و یک چهارم بالای محفظه باید خالی از آب باشد.

اما زالو ها را با چه چیزی می توان تغذیه کرد؟

زالوها از خون پستانداران، ماهی، دوزیستان مانند لاک پشت، غورباقه و خزندگان، پرندگان تغذیه می کنند. تغذیه در زالوها متفاوت بوده و آن ها معمولا به مدت طولانی تغذیه نمی کنند و خونی را که از موجودات زنده مکیده اند را در کیسه خونی خود برای مدتی نگه می دارند.

زمانی که برای اولین بار زالو وارد مزرعه می شود باید تغذیه شود. بعضی از آن ها کیسه خونی خود را برای مدت یک تا دو ماه از غذایی که خورده و پر کرده اند مورد استفاده قرار می دهند. برای تغذیه زالوهای تازه متولد شده باید غذا در دسترس آن ها قرار داد و برای این کار می توان حلزون های زنده یا قورباغه در مخزن آن ها قرار داد.

فرایند تولید مثل زالوها کمی پیچیده و متفاوت از سایر جانداران است. آن ها از جمله موجودات دو جنسی هستند. با وجود این که آن ها هر دو اندام جنسی نر و ماده را دارا می باشند ولی آن ها نمی توانند خود را بارور کنند و برای تولید مثل نیاز به یک زالوی دیگر دارند.

هر زالو برای بارور شدن از ناحیه شکم به زالوی دیگر می چسبد و اسپرم خود را وارد بدن زالوی مقابل کرده و لقاح انجام شده و تخم او را بارور می کند. زالو ها معمولا به طور متوسط پانزده تخم تولید می کنند که این تخم ها را داخل کیسه هایی شیه به پیله کرم ابریشم قرار داده و آن ها را از بدن خود خارج می کنند.

برخی از نوزادان زالو بعد از چندین ماه و برخی از آن ها نیز بین سه الی پنج هفته از تخم خود خارج می شوند. برای تغذیه آن ها نیز باید از آبزیان کوچک مانند ماهی و قورباغه استفاده کرد.